Skip to main content

Windy 29 Coho GT

€ 219 500

Beskrivning:

SEA BISCUIT är ett fint exemplar av en Windy 29 Coho GT sport cruiser, som är en vidareutveckling av den enormt framgångsrika och uppskattade Windy 29 Coho – här har man tagit alla dom bästa bitarna och uppdaterat till denna GT version.

Med sin klassiska profil och förlängda v-formade djupa skrov är hon stark, snabb och bränsleeffektiv – allt detta med en toppfart på 45 knop.

Coho GT är designad för härliga sommardagar och avkoppling, har en cockpitlayout med många möjligheter och en ny generation av kapellsystem. Stora skrovfönster ger ett härligt ljusinsläpp under däck där en lyxig dubbelbädd förut får samsas med en praktisk toalett och ett välutrustat pentry.

Hon levereras med en kraftfull Volvo D6 på 400hk, diesel duo prop med otroligt vridmoment och fantastisk prestanda. Hon är i en klass för sig själv när det kommer till prestandan på vattnet och livet ombord.

SEA BISCUIT har bara haft en ägare som använt henne mycket sparsamt och försiktigt. Hon levererades av våra kollegor på Berthon France i maj 2019 till sin entusiastiska ägare i Mandelie La Napoule. Hon har vinterförvarats på land och fått fullservice enligt Volvo Pentas riktlinjer. Hon är i excellent skick och utrustad så att du kan njuta av sommaren i skärgården.

Hon är en av de första Coho GT som kommer ut på begagnatmarknaden – sällsynt och efterlängtad.

SEA BISCUIT är redo för nya äventyr på havet.

Ägarens kommentar:

Vi hade en härlig säsong med SEA BISCUIT under 2019 och efter det har hon bara stått på land. Hon har varit helt problemfri och lätt att använda. Motorn är knappt inkörd. Vi har utrustat henne med en roderindikator och extra solskydd på sidorna och akter för att ge mer skydd när det behövs. Vi säljer henne för att få möjlighet att köpa en annan Windy.

Brand: Windy
Model: 29 Coho GT
Location: Mandelieu La Napoule - France
Length (meters): 8.85
Width (meters): 2.62
Depth (meters):
Detailed specification: Download
Presented by
Fredrik Sundberg
+46 70 822 02 09

Contact Berthon Scandinavia